Lever enda, så vidt

Er så utrolig glad for at denne skoleuken er over, den har vært så travel! De tre siste dagene hadde jeg fem prøver, fem stygge prøver. Tilsammen denne uken har jeg hatt 3 forskjellige matteprøver, noe som er litt i overkant for meg. Er også helt nytt for meg dette med trening hver dag etter en lang skoledag, haha føler meg nesten overtrent jeg nå! Engelsk læreren min fortalte meg forresten her en dag at vi utv.studenter bruker 3 ganger så mye energi på å gjøre en oppgave som det amerikanerne bruker pga all oversettingen.  Men skal ikke klage, visste jo (nesten) hva det var jeg bega meg ut på da jeg dro til statene. Visste ihvertfall at det kom til å bli hardt de første ukene med nytt språk, skole, venner osv. Men utenom skolen, har jeg det fortsatt veldig bra! 

Tennis-meetet på tirsdag gikk faktisk overraskende bra. Vi vant en av matchene, overraskende nok! Det var nok en av de varmeste og lengste dagene jeg har opplevd etter at jeg kom hit. 


I går i siste time møttes alle (nesten alle på bildet) utv.-studeter på Newton High for å feire alle bursdager i september. Vi spiste kake og koste oss. 

Senere på kvelden hadde vi girls night (sammen med noen gutter som absolutt skulle komme). Vi spiste kjempe god mat, så på film, spiste litt mer og hang litt rundt i down town. Følte oss kule

Nå er jeg på vei ut døra for å ta noen fere bilder av italieneren min, hun er så flink modell! Etter det skal vi møte noen flere og spise enda litt mer mat for så å kose oss hjemme hos nordmann #2 med en film eller to. Været har forresten forandret seg de siste to dagene, er en del kaldere og noe overskyet. Minner meg mistenkelig mye om norsk høst, dessverre.. 

Ha en fortsatt fin helg!

-Julie

 

2 kommentarer

Postet av: Rikke
Dato: 15.09.2012 Klokken: 23:47 - http://nonstopp22.blogg.no


Fine bilder !

Koselig med kommentar tilbake :-D
Postet av: Victoria
Dato: 16.09.2012 Klokken: 00:24 - http://koset.blogg.no


fine bilder

Skriv en ny kommentar