Homecoming +++

Heiaa! 

Vips var nok en uke over her i Newton, også kalt homecoming-uken. Det har vært forskjellige temaer hver dag med forskjellige antrekk vi skulle bruke. Blant annet på tirsdag var det Just Bieber-dag, hvor noen av guttene tok helt av. Var ganske gøy i grunn, selv om jeg kan innrømme at jeg ikke var den personen som bidro mest med antrekkene de diverse dagene. Så på fredag var selve Homecoming. Dere vet, parade, am.fotball-kamp, nominasjon av konge og dronning og tilslutt Homecoming-Dance. Det var kjempe gøy å oppleve, spesielt med tanke på at det har vært en av mine punkter på min To do- list. 


De tre nominerte jentene

ooog guttene

Konge og dronning! (Kongen kjørte oss btw hjem etter lørdagens fest, høhø, just saying)

Etter fotballkampen dro Sophie, Giulia og jeg hjem til Henriette for å ordne oss sammen til dansen. 


Henriette (norge), Giulia (italia), Sophie (tyskland) og meg

Kjolen min er fra Forever21 btw, de har så mange fine kjoler der nå!

I går (lørdag) på dagtid gjorde jeg ikke noe spennende egentlig, gjorde ferdig noen mattelekser, møtte Henriette, sola meg, ryddet/vasket etasjen min til Selma skulle komme og skypet med Hedda (♥). Senere på kvelden kom norske Selma som bor bare 15-20 min unna meg, over på overnattingsbesøk. Vi bakte cookies og fikset oss til kveldens festligheter. Var kjempe koselig å tilbringe deler av helgen med hun, det trengte vi nok begge! 

Vakre Selma (http://selmausa.blogg.no/)
pene


Glad i deg 

Dagens gjøremål var to ting, shopping og skyping. Fikk (såklart) bare gjort en av tingene, shopping i stor-byen Wichita. Hadde gledet meg veldig til å skype med bestevenn Vilde og Maud, men håper vi kan gjøre det til uka en dag jeg ikke har tennis. Tida er veldig knapp her og jeg gjør ting så og si hele tiden. Mødrene mine elsker å ta meg med ut på ting, noe jeg setter stor pris på! Føler bare litt på det at jeg ikke alltid har like mye tid til å sette av forran PC'en, spessielt med tanke på skyping med venner. MEN jeg har ikke glemt dere altså 

Nå skal jeg snart legge meg for å lade opp til en ny uke med nye muligheter. Har minst like full timeplan også denne uken, men håper jeg rekker en oppdatering før neste søndag. 

Er forresten 1 uke til bursdagen min, 1.oktober! Wiii, gleder meg masse! (Øverst på ønskelisten er norsk melkesjokolade (gjerne Kvikklunsj, hehe), hinthint) Neida. (Joda)

Natta!

- Julie

2 kommentarer

Postet av: VG
Dato: 24.09.2012 Klokken: 16:32 -


Du burde ha tid til Skype denne uken!

Ser ut som om du har hatt en kjempefin homecoming- uke!! Du kan godt ta med deg noen av disse fine kjolene hjem til meg også<3
Postet av: Selma
Dato: 24.09.2012 Klokken: 23:39 -


Herlige Julie! Utrolig hyggelig å se deg igjen, må virkelig ikke ta like lang tid før neste sleepover!

Skriv en ny kommentar