Chicago i bilder

Først og fremst, beklager sen oppdatering. Har vært rimelig opptatt helt siden vi kom hjem fra en herlig tur i Chicago. På fredag etter skolen var jeg sosial og vi dro senere å så på den aller siste hjemme-am. fotballkampen. I går var jeg i bryllup og senere dro på et danse-party. I dag hadde jeg planlagt å gjøre unna en del lekser, men ble tilbudt av noen am. gutter å gjøre noe som fristet mye mer, nemmelig mudding! (Kjøre 4-hjuling i gjørme). Vi (jeg prøvde faktisk,stolt) kjørte fort gjennom en liten vei (nesten sti) som inneholdt masse gjørme. Når alle var sånn passe gjørmete hadde vi gjørme-krig. Lenge siden jeg har følt meg så barnslig, men tro det eller ei, det var utrolig gøy! Følte meg ihvertfall super pen da jeg kom hjem heldekket av gjørme:)

Så tilbake til Chicago-turen. De fire dagene vi tilbrakte der, var konge! Vi storkoste oss og hadde det veldig bra sammen! Reiste sammen med vmor #1 Katie og norske Selma hovedsakelig fordi Katie hadde et 5 års-college reunion. Det var bare på lørdagen, så på søndag og mandag gikk vi rundt i Chicago by på shopping og sightseeing. Vi kjørte bil til og fra, 11/12 timer en vei! Men det gikk overraskende fort faktiskKatie og SelmaKjente "The Bean"Chicago River

Søte Selma utenfor hostelet vi overnattet i fra søndag til mandag Søndag kveld tok vi turen opp i et av Chicago's høyeste skyskrapere. Sykeste utsikten!

Spiste også på en veldig kjent pizza-resturante hvor ALLE veggene er ned-tagga av underskrifter fra folk som har besøkt stedetVi besøkte også en liten del av Chicago by kalt China-town. Var akkurat som om vi besøkte Kina for et par timer.
Her fant min crazy mor en uferdig suite i toppen i en av skyskraperne. Vi benyttet muligheten til å hoppe litt i madrassene

Helt normalt

På tur tilbake kjørte vi en liten omvei til staten Iowa for å besøke en god venn, Karoline. Banket på døren i tre-tiden om natten, så hadde litt dårlig samvittighet i og med hun skulle på skolen dagen etter. MEN det var ihvertfall kjempe koselig å se hun igjen, og utrolig gøy i og med vi er i to forskjellige stater dette året! 

Hadde, som sagt, en knall tur med to fantastiske jenter! Håper det ikke blir lenge til vi tar en lignene tur igjen, hehe!

Nå skal jeg lade opp til en ny uke, som bare inneholder  2 skoledager! Har en slags høstferie, altså 5 dagers lang weekend. Blir fantastisk deilig!

-Julie

2 kommentarer

Postet av:
Dato: 15.10.2012 Klokken: 12:14 -


Love you bebe.
Postet av: Hemmelig beundrer fra Kbg
Dato: 19.10.2012 Klokken: 07:49 - http://maudisch.blogg.no


FIIIIIIIIN ER DU

Skriv en ny kommentar