Kinda høstferie

Denne uken var jeg på skolen mandag og tirsdag, og hadde resten av uken fri. Lærerne hadde møter og elevene derfor fri, noe aka fall-break. Var utrolig deilig med noen dager fri og har utnyttet det max. 

onsdag, etter at jeg overrasket Katie med frokost på senga(!!), dro vi på en kjent cafe i den store byen Wichita hovedsakelig for å gjøre ferdig alle leksene jeg hadde. Fikk faktisk gjort overraskende mye fornuftig der, tro det eller ei. Senere på kvelden var vi en gjeng som dro ut og spiste for å feire Giulias bursdag, som endelig ble 17 år. AUGURI min kjære italiener! 
 

Torsdag var jeg superflink jente som bakte cookies for Giulia. Som takk stilte hun med glede opp som min modell. Smakebit på fotoshooten:


Vakre wannabe-modellen min!

Fredag og lørdag , på dagen, hjalp jeg Tina med å male baksiden av huset på. Senere på fredagen dro jeg, og en gjeng andre mennesker, på kino. De lurte meg med på en av de skummleste filmene jeg noen gang har sett. Slemt. I går kveld dro vi ut på noe som het Field og Screams, en kjent attraksjon som mange folk går på i forbindelse med Halloween. Vi gikk rundt på et jorde som var bygget om til et spøkelses-jorde-ish. Vannskelig å forklare, men hovedsakelig gikk vi innom tre "verdener" med ulike temaer. Bare google det. Jeg synes hele greia var i overkant skummell og klemte meg fast i alle ledige armer jeg kunnen nå. For ikke å glemme at jeg fryktet rett og slett nattesøvnen min de neste ukene. Anyways, vi dro derretter ut å spiste nattmat i Wichita og var hjemme...sent.. 

Bestefar og tvillingmor 1

I dag (søndag) dro Katie og jeg til Wichita (igjen) for å møte noen av hennes venner og derretter gå rundt i en stor mais-åker. Høres dumt ut, men fant det faktisk  ganske gøy (og utrolig varmt) å vandre rundt i en høy labyrint hvor du ikke har noen anelse om hvor du er. 

På vår vei ut så vi en traktor... 

..og ei ku! Hoho.

-Julie

3 kommentarer

Postet av:
Dato: 22.10.2012 Klokken: 13:24 -


vil se flere bilder av Giulia, babe!
Postet av: Giulia
Dato: 23.10.2012 Klokken: 01:40 -


You are so talented, sometimes I wonder how you can be that dumb!! ;)

Just Kidding, of course!

<3
Postet av: Julie
Dato: 23.10.2012 Klokken: 06:18 -


Shut up Giulia.. I know u love me

Skriv en ny kommentar