Thanksgiving, Black Friday & 5-dagers ferie

Hei og hopp! 
Etter å ha gjennomført en lang og trøtt mandag på skolen, har jeg for lengst innsett at jeg virkelig hadde godt av litt ferie i forrge uke. På onsdag dro Tina, Katie, foreldrene dems og jeg opp til Topeka hvor vi overnattet to dager hos besteforeldrene til T&K. På torsdag var det jo Thanksgiving, og jeg spiste, som planlagt, en god dose amerikansk mat. Kalkun og tyske pølser ++ masse tilbehør. Vi feiret sammen med hele vertsbestemor's side, veldig koselig! 
Senere den samme kvelden begynte Black Friday, og vi startet shopping-runden kl ni om kvelden. Var laaaaange køer som nesten ikke tok noen ende. Folk gikk bananas, og det var den kvelden jeg husket hvorfor jeg ikke er så utrolig begeistret for supersalg. Var vel hjemme rundt halv tre den natten, trøtte og slitne, men kan innrømme at det var verdt opplevelsen! 
På fredag dro vi videre til Kansas City, hvor vi gikk rundt på Plaza'n (masse store og kjente butikker deriblant H&M(ekstase!!!!), besøkte et par forskjellige parker, spiste på resturanter, var på bil-shopping for Tina, spilte spill og overnattet på hotell. Foreldrene til T&K var også med:) Vi koste oss ihvertfall skikkelig og det var noen veldig vellykkede dager! Setter utrolig pris på hvordan hele familien har åpnet armene og tatt meg inn som om jeg var en av de, jeg er takknemmelig! Så Tina, hvis du fortsatt driver å oversetter bloggen min fra norsk til engelsk, tusen takk ♥

Ha en flott uke!

-Julie

4 kommentarer

Postet av: Therese Birkeland
Dato: 27.11.2012 Klokken: 13:52 - http://thherese.blogg.no


masse fine bilder :)
Postet av: VG
Dato: 04.12.2012 Klokken: 16:09 -


Ååh, gud som jeg blir sjalu når du snakker om all den shoppingen!! <3
Postet av: IdaHS
Dato: 05.12.2012 Klokken: 13:21 -


åh, Julie! Du er heldig! Høres ut som at du hadde det kjempe fint!!
Postet av: Julie
Dato: 08.12.2012 Klokken: 18:18 - http://jl95.blogg.no/


IdaHS: Har det veldig bra, ja:))

Skriv en ny kommentar