JEG LEVER

Heisann!
(Ja jeg vet, jeg er en forferdelig dårlig blogger) MEN jeg føler jeg kan skylde på at de tre siste ukene tror jeg nesten jeg kan kalle for de tre beste ukene i mitt liv, og jeg har derfor lagt bloggen litt på hyllen. Så hvor skal jeg begynne...? Kanskje to og en halv uke tilbake i tid, da jeg tilbrakte noen fantastiske dager i Hawaii. Var en helt utrolig bra tur hvor jeg møtte 100 andre utvekslingsstudenter (ca 70% av dem var nordmenn), og opplevde nye og spennende ting hver dag. Turen ble veldig spontant bestilt bare to uker før jeg dro. Var faktisk ganske usikker på om jeg skulle dra eller ikke, men i ettertid angrer jeg ikke ett sekund og er utrolig glad for at jeg dro. Var med organisasjonen Explore America. Programmet var veldig tight og vi gjorde ting stort sett hele tiden. Vi hadde fritid hver kveld og de siste dagene hadde vi mer og mer på dagtid. 

Dag 1
Vi brukte store deler av dagen på sightseeing rundt øya. Vi hadde noen stopper innimellom hvor vi smakte på blant annet kokosnøtter og ananas fra det kjente merket Dole. De tok oss så med på en kjempe fin strand hvor vi lå på i kanskje to timer før det bar videre. Om jeg husker rett så tror jeg vi senere dro ut for å spise og derretter hadde fritid resten av kvelden.  


Rom-kameratene!Dag 2
Takk og lov for at jeg tok bilder hver dag, for jeg har faktisk vannskeligheter med å huske de forskjellige tingene vi gjorde de forskjellige dagene.. (gullfisk-hjerne, jeg vet) Men i dag skulle vi hike opp det størte fjellet på Ohai, Diamond Head. Tok overraskende kort tid og det var ikke på lang nær så utfordrende som det så ut som. Når vi var tilbake på hotellet igjen, var det tid for surfing! Utrolig gøy, men veldig slitsomt i armene!  

 

 

Resten av dagene kommer senere! Om ikke så alt for lenge håper jeg

 

-Julie

7 kommentarer

Postet av: VG
Dato: 04.03.2013 Klokken: 10:05 -


Kult, du lever.
Postet av: Julie i usa
Dato: 05.03.2013 Klokken: 02:32 - http://jl95.blogg.no/


VG: vet du ikke kunne klart deg uten meg
Postet av: VG
Dato: 05.03.2013 Klokken: 13:08 -


Hva tar du meg for? Selvfølgelig greier jeg meg ikke uten deg.
Postet av: Ida S
Dato: 05.03.2013 Klokken: 21:28 -


Ser helt fantastisk ut! Du er heldig:)
Postet av: Idagussipusbabe95
Dato: 05.03.2013 Klokken: 21:35 -


Vi hadde da klart oss fint vi, Vilde? Du och jag, och pølsepetter! Hahahahahah

Du går glipp av mye her hjemme, Julie! Miss yah, mora di fortalte mamma at du hadde flybillett hjem 22. mai btw <3<3<3<3<3
Postet av: VG
Dato: 17.03.2013 Klokken: 22:18 -


Hahaa, bare pga. Pettern<3 Ellers hadde vi vært lost.
Postet av: Julie i usa
Dato: 22.03.2013 Klokken: 05:03 - http://jl95.blogg.no/


Idagussipusbabe95: pølsepetter?? Ja det har jeg, akkurat 2 mnd til i dag! omg <3

Skriv en ny kommentar