MAROON 5-konsert + +

Heisann!
Etter jeg kom hjem fra Hawaii (for over en mnd siden..) hadde skolen min hele fire snødager, altså dager hvor vi var hjemme pga mye snø. Onsdag var jeg på skolen igjen, men dro dermed til Kansas City rett etter skolen sammen med Henriette, Sophie og Katie- vi skulle nemmelig på MAROON 5 konsert! og fysøren så bra det var, beste konserten jeg har vært på ihvertfall! Den natten overnattet vi på hotell og tok oss fri fra skolen dagen etter for å gå på shopping i KC. Vet ikke om jeg er stolt eller skuffet av meg selv som bare kjøpte en Maroon5 t-skjorte i løpet av turen. Men var ihvertfall en veldig koselig jentetur hvor vi hadde det mye gøy! 


Henriette, Sophie & meg

I 3 uker gikk hverdagen som før og det var vel ikke store tingene som skjedde. Spiller jo fotball her og sesongen startet for ca en mnd siden, så har vært ganske travelt med treninger hver dag i 2 1/2 time. Hadde forresten vår første fotballkamp i midten av mars! Nå senere har vi spilt to flere kamper (uavgjort, 1 tap, 1 vinn)


Helgen før springbreak leide vi (Tina og Katie) en liten, enkel hytte ca 1 1/2 time unna sammen med verstbesteforeldrene. Den lørdagen hiket vi (gikk tur i fjellet) i hele 5 timer(!). Så en helt ny side av Kansas som jeg aldri har sett før, bittelitt fjell (eller store steiner var det vel) med noen veldig fine farger!I spring break (forrige uke) dro Tina, Katie og jeg til nabostaten Colorado sammen med Youth Group på skitur! Bilturen tok 9 timer hver vei, og vi var 30 ungdommer fordelt på 3 vaner. Mandag, tirsdag og onsdag kjørte vi i bakken, og på de to siste dagene var det helt utrolig bra vær og topp forhold. Sola var så sterk at jeg presterte å bli solbrent inni øynene (!). Måtte stå opp i seks tiden alle dagene slik at vi kunne være på plass til bakken åpnet. Dermed kjørte vi hele dagen og dro slitne hjem igjen. Vi var på en av de billigste ski-anleggene, så utvalget og variasjon i bakkene var ikke av de beste. Til tross for det, var utsikten på toppen av fjellet var utrolig fin og fjellet i seg selv var mye større enn det jeg er vandt med. På torsdag bar det hjem igjen til Kansas etter en fin tur i vakre Colorado. Må innrømme at det var litt deilig å endelig se noe annet enn flatt landskap også:)


Fin tur! (Takk for lånet av bilder, Tina)

Nå har jeg kommet hjem fra fotballkamp, og siden det er langfredag i morgen har vi fri fra skolen. I og med at vi spiller nok en kamp på lørdag, må vi ha trening i morra tidlig.. tjoho! 
Håper dere alle har en fin påske og koser dere med norske påske-tradisjoner! Tenker faktisk en del på Norge nå i disse tider, hvor jeg vanligvis er på hytta og koser meg med familie og venner.Menmen, går så bra så, litt Nprge-savn tåler jeg!

xoxo 
-Juie 

2 kommentarer

Postet av: Hanna Sagnes Wågan
Dato: 29.03.2013 Klokken: 07:14 - http://hannasagnes.blogg.no


Kjempe mange dine bilder, og du har en kjempe fin blogg!
Postet av: Ida Gussiås
Dato: 29.03.2013 Klokken: 17:48 -


Ser ut som at du har det såååååå fint!!!!!

Skriv en ny kommentar