Q galskap

Heisann! 
Nå er det en god stund siden det har kommet et pip fra meg. Siden sist har jeg stort sett vært opptatt med fotball, cavecamping, overnattingsbesøk, shopping, senior-pictures og rodeo

Forrige helg dro vi til nabostaten Oklahoma for Cave camping (campe i en grotte/hule). Vi var tilsammen 11 stk, alle venner av T&K. Lørdagsmorgen, da vi var fremme, hiket vi litt rundt i området, fant på en del sprell, grillet og la oss for å sove i grotta. Det gikk overraskene greit, og var mer komfortabelt enn jeg hadde trodd. Neste dag utforsket vi en annen grotte. Gikk/kravlet i 2 timer under mørke og gjørmete forholder. Da vi så dagslys på andre enden av grotta var vi mer enn lykkelige! En ny og spennende opplevelse som jeg er veldig glad for at jeg fikk oppleve!


Soveplassen


Facing the fear
ÆÆÆÆÆ SÅ MINE FØRSTE FLAGGERMUS og se så nærme jeg var en av de. s t o l t 


Hardcore. Fine og rene også

Nå fredag, etter fotballkampen vi tapte, dro Henriette og jeg til Rachael og overnattet der. Dagen etter dro vi inn til Wichita for å handle inn det aller siste vi trengte for prom, som er på lørdag(!). Vi dro deretter hjem og solte oss i finværet. På ettermiddagen dro T&K og jeg inn til WIchita igjen, denne gangen for å oppleve rodeo (husker ikke det norske ordet, men er når menn prøver å holde seg så lenge som muligpå en okses rygg)! Merket med en gang når vi kom dit at dette var Kansas på sitt sterkeste, nesten alle var kledd som cowboys/cowgirls med sine rutete skjorter, olabukser og cowboy-boots. Haha, utrolig gøy å se!


Ble ganske depremert da jeg så at oksene var mye mer tøyelige enn det jeg noen gang kommer til å være.. 

I dag har Tina tatt senior bilder av meg, legger ut noen av de her når de er ferdig redigert! 

Ha en fin uke så snakkes vi om ikke så lenge!

-Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar